2024.6.25 | János,Pál

Üdvözlöm az oldalon!

Giczy Zsuzsanna vagyok, okleveles tájépítész mérnök, a Magyar Építész Kamara tagja. Diplomámat a Budapesti Corvinus Egyetem Tájépítészeti Karán szereztem 2005-ben, majd 5 évig dolgoztam alkalmazottként a Pagony Táj- és Kertépítész Irodában. Referenciáim között a családi házak kertjei mellett számos városrész-szintű munka szerepel. Önálló vállalkozásomat 2013-ban, gyermekeim születése után indítottam.

Ideális esetben a kert és az épület szerves egységet alkot, a kerttervezés célja pedig az, hogy a kert ne csak növények halmaza, hanem olyan kinti élettér legyen, mely tükrözi a használók személyiségét, ugyanakkor a tágabb környezetével is harmóniában van. Emiatt szerencsésnek tartom, ha az építkezés korai szakaszában be tudok kapcsolódni a tervezésbe, de mindig a megrendelőtől függ, hogy milyen mértékben kívánja igénybe venni a cég szolgáltatásait.

Állandó kertépítő csapattal dolgozunk, a hatékony és gördülékeny munkát pedig az építész és egyéb szakági tervezőkkel, valamint kivitelezőkkel való szoros együttműködés garantálja. A tervezési folyamat akkor ér véget, amikor a kert elkészült, így az esetleges váratlan helyzetekre is konstruktív megoldásokkal tudunk szolgálni.

 A kerttervezési folyamatról, egyéb tevékenységeinkről és munkáinkról részletes tájékoztatót talál a honlapon

Ha felkeltettem az érdeklődését és szeretné, hogy segítséget nyújtsak álmai kertjének megvalósításában, forduljon hozzám bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

70/328 53 82
info@virida.hu

 

 

KIEMELT PARTNEREINK:

 

 

Park- és Kertteremtés Kft.  

 

Kulcsrakészház.hu